Virtuele Open Dagen

 

Zelfs in deze uitdagende periode zullen onze Open Dagen op donderdag 2 april en zaterdag 4 april doorgaan, maar nu dan virtueel! Er zijn twee opties beschikbaar voor jullie om meer informatie te krijgen over onze virtuele taallessen bij Kickstart School:

Optie 1 - Een telefoon intake met een Kickstart docent  

Als je met een Kickstart docent wilt praten kun je een telefonische afspraak maken (zie hieronder) om je opties te bespreken, en om eventueel een mondelinge niveautoets te doen. Als je een mondelinge niveautoets wilt doen, is het handig om eerst de online niveau test te doen, voordat je ons belt. Eén van de Kickstart docenten zal jou bellen in het geboekte 'time slot'. Je kunt ook ervaren hoe een Zoom les in zijn werk gaat. Dan kun je Optie 2 onderzoeken. 

Optie 2 - Online demo van een lessituatie waarin het gebruik van Zoom en  KickstartNet, our online learning platform wordt toegelicht

Op donderdag 2 april, 17:30-19:30 en zaterdag 4 april, 13:00-15:00 kun je online deelnemen aan een sessie waarin Zoom en KickstartNet wordt gedemonstreerd. Om hieraan mee te kunnen doen, moet je wel eerst een gratis account aanmaken op  Zoom website en de Zoom app download. Je kunt meedoen door aan de sessie door meeting ID: 7025149876 in te voeren of door hier te klikken. Dit geeft je de mogelijkheid om met één van ons te chatten en je kunt ook ervaren hoe zo'n virtuele les werkt. De functionaliteit van de private breakout rooms, het digital whiteboard, de chat etc. zullen aan de orde komen. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op één van onze Virtuele Open Dagen! Mocht je nog vragen hebben of als je niet beschikbaar bent op de aangegeven tijden, klik hier of bel ons op 0703607860.

 

 

Boek je telefonische afspraak met een Kickstart docent (zie hieronder).