Dit is Kickstart School

Lees ons verhaal en doe mee met onze activiteiten

Missie 

Kickstart leert gemotiveerde expats en Nederlanders op een professionele en persoonlijke manier beter te communiceren in het Engels, Chinees of Nederlands, zodat zij zich eerder thuis voelen in hun nieuwe omgeving en/of hun carrièrekansen vergroten op de arbeidsmarkt. Dit wordt gefaciliteerd door een team van communicatief sterke en vakkundige docenten, aangestuurd door een internationaal administratief team dat continu werkt aan het verbeteren van het leerproces. Dit alles in de inspirerende omgeving van een monumentaal gebouw met een moderne uitstraling.  

Over ons 

Kickstart School biedt taaltraining in het Nederlands, Engels en Chinees aan gemotiveerde mensen die resultaatgericht willen werken onder leiding van onze zeer deskundige docenten. We hebben een heel scala aan cursussen. Er zijn reguliere cursussen en programma’s-op-maat voor expats, bedrijven, individuele cursisten, studenten, kinderen en au pairs in groepsverband of als privélessen. Wij bieden ook examenvoorbereidingscursussen voor tal van internationaal erkende examens. De rode draad is dat het om mensen gaat, of het nu gaat om werknemers van een internationaal opererend bedrijf of om kinderen van expats die moeten integreren in een nieuw schoolsysteem. En alles daartussenin. We hebben de kennis in huis om in te spelen op wat er van ons gevraagd wordt.  

Josien Deknatel heeft Kickstart School opgericht in 2001 met het doel om betaalbare taalcursussen van een hoge kwaliteit aan te bieden. Er vindt voortdurend ontwikkeling en uitbreiding plaats, gebaseerd op haar visie van een gezond, sterk en op kennisontwikkeling gericht bedrijf, met een persoonlijke en effectieve aanpak, waarbij het individu niet uit het oog verloren wordt. Ons team van 45 docenten, ondersteund door administratieve medewerkers, zorgt voor een efficiënte, klantgerichte en flexibele school. 

Kickstart heeft bewezen constant kwaliteit te kunnen leveren. Ons doel is een prettige en uitdagende leeromgeving te bieden aan cursisten en docenten, waarin persoonlijke aandacht en ondersteuning belangrijk zijn. De kleine groepsgrootte zorgt ervoor dat elke cursist veel aandacht krijgt en ruim de gelegenheid heeft om de vaardigheden in de praktijk te brengen. 

Onze cursussen zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de specifieke leerdoelen terwijl tegelijkertijd de culturele aspecten die samenhangen met het leren van een taal aan bod komen. De lessen worden steeds aangepast aan elke groep of individuele cursist; de vele leermethodes bieden plaats aan spontaniteit en flexibiliteit. 

Kickstart gebruikt een grote verscheidenheid aan leermateriaal, waaronder het eigen online leerplatform, KickstartNet. Door gebruik te maken van het extra leermateriaal op het platform, hebben de cursisten meer mogelijkheden om hun taalvaardigheid te ontwikkelen. Op het KickstartNet forum kunnen cursisten communiceren met hun docent en mede-cursisten. Kickstart probeert door middel van activiteiten een ‘community spirit’ te creëren tussen de cursisten. 

Kickstart heeft een enorme groei doorgemaakt en de meeste cursisten van Kickstart zijn ofwel bij ons gekomen via een aanbeveling of wel cursisten die al eerder een cursus bij ons gevolgd hebben. Kickstart biedt de hoogste kwaliteit in taalonderwijs met een zeer persoonlijke benadering. We like to take you further! 

Maak kennis met onze administratieve medewerkers

Located in the heart of Holland

Kickstart School
Koninginnegracht 62
2514 AG Den Haag

Leer ons een beetje beter kennen!| Bezoek onze laatste blogs

Wil je meer weten over ons?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (ieder kwartaal)