Online lessen bij Kickstart School

Kickstart School biedt online lessen aan – Hoe werkt het?

Onze virtuele lessen zijn een succes!

Lees hier wat onze cursisten ervan vinden:

"I only have 6 months of learning dutch and I already start to understand listening, writing, and start speaking a little bit. I understand this is a fear amount of progress for only 6 months. They have a great methodology to teach people and they seem to worry about everybody's progress. Also they were very resilient when the corona situation happened. I enjoyed online classes as much as in-person classes. I recommend this school with no doubt."

"Great classes, fun to be in. The teacher is working nice and slow through the work to make sure everyone understands what is going on."

"For me it is really good, it is a form to connect us. It feels almost the same as having a class at Kickstart."

"Thank you for making us talk a lot. I think we talk even more now than when we were in the same room.​"

"Connecting with Zoom for the first time was good, it was great to have a system to connect with people. The breakout rooms are really great, it is good to have little space between us."

"The teacher is really doing her best with all these changes and manages to keep us engaged during the whole time."

Schrijf je in! Hieronder vind je een overzicht van onze algemene cursussen Nederlands die in mei/juni van start gaan. En ook van de cursussen, die in de zomer beginnen:

In de zomer starten we ook met de volgende cursussen:

Soepele Voorwaarden

Voor de komende term gaan we door met onze online lessen. Dit geldt zowel voor de groepscursussen als voor de privélessen. Onder deze omstandigheden gelden andere regels.   We proberen zo flexibel mogelijk te zijn in het licht van de steeds veranderende situatie en we willen jou in deze moeilijke tijden dan ook tegemoetkomen.

• Je kunt je op elk moment afmelden als je de online cursus niet leuk vindt, ziek wordt of om een andere reden toch de cursus niet meer kunt volgen.
  • Dan wordt je cursusgeld vergoed voor het resterende deel van de cursus.

Waarom nu een online cursus volgen?

• Het momentum niet verliezen als je al bezig bent om een taal te leren
  • Een routine houden in deze instabiele tijd
  • Even iets om je gedachten af te leiden
  • Je tijd optimaal benutten
  • Iets samen doen, gezellig!

Hoe geven we de lessen?

• Het systeem dat we gebruiken voor onze online lessen heet Zoom.
  • Deze applicatie is gemakkelijk te installeren op computers, laptops, tablets en smartphones. Je kunt een ​​gratis app downloaden en eenvoudig een gratis account aanmaken met je e-mailadres.
  • Je ontvangt van ons een uitnodiging met een link en een ID-nummer om zo aan je lessen te kunnen deelnemen.

Hieronder een overzicht van de algemene cursussen Engels en de Communicatiecursussen Engels, waar je ook nu nog kunt instromen:

In de zomerperiode bieden we ook intensieve zomercursussen aan voor zowel volwassenen als tieners. Deze cursussen zijn combinatiecursussen:

Hoe ziet een les eruit?

Zodra de les begint, zie je je docent en al je medestudenten op je scherm en kun je ze ook horen. Je docent beschikt over een aantal tools om de les interactiever te maken.

• Share screen: hiermee kan de docent het scherm delen met de cursisten d.m.v. 1 klik
  • Digital whiteboard: zowel docenten als cursisten kunnen daarop schrijven en tekenen.
  • Breakout rooms: voor werk in kleine groepjes zijn er breakout rooms waar je oefeningen met 2 personen of kleine groepjes kunt doen. De docent kan dan in iedere breakout room  'even langsgaan' om persoonlijke feedback te geven.
  • Share documents: als er een document is dat de docent wil delen, kan dit eenvoudig via Zoom worden verzonden.
  • Chatfunctie: er is ook een chatfunctie beschikbaar die handig is voor de communicatie tussen de deelnemers

Naast al deze functionaliteit zal de docent natuurlijk ook gebruik maken van ons vertrouwde online leerplatform KickstartNet met al het lesmateriaal, extra oefeningen, geluidsfragmenten en video's.

Al met al zijn deze online lessen volgens de huidige cursisten een heel redelijk alternatief voor face-to-face lessen; deze zullen we z.s.m. hervatten, zodra de situatie dat toelaat.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

play_arrow

Nog meer manieren om thuis te leren:

1. Privélessen m.b.v. Skype of Zoom (Engels, Nederlands en Chinees)
  2. Online schrijfcursussen Nederlands (NT2 programma IIZakelijk en Algemeen
  3. Online schrijfcursussen Engels (Zakelijk en Academisch)
  4. Online refreshercursussen Nederlands (Basis en Intermediate) die ook als privéles gegeven kunnen worden. Bel of schrijf ons voor meer informatie.

Wil je meer weten over onze talengemeenschap?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (ieder kwartaal)