Kickstart School biedt een reeks bedrijfscursussen om de taalvaardigheden van uw werknemers te verbeteren.

Met de opkomst van China wordt het leren van Chinees steeds belangrijker. Met het oog op de toekomst van je bedrijf is het misschien raadzaam om meer te leren over de Chinese taal en cultuur. Het opbouwen van duurzame relaties met Chinese zakenpartners vergt een investering op dit gebied. Kickstart kan je hierbij helpen; wij geven zowel cursussen in groepsverband als op privébasis.

Het kost natuurlijk een behoorlijke inspanning om vloeiend Chinees te leren spreken, maar ook een beginnnend spreker Chinees zal zeker waardering krijgen. In onze cursussen komt niet alleen de Chinese taal aan bod maar zal de docent ook aandacht besteden aan de hedendaagse cultuur en gebruiken.

Jij kunt het verschil maken door een voorsprong in kennis; onze docenten die allen ‘native speakers’ zijn, helpen jou graag daarbij. Kickstart heeft al ruim 18 jaar expertise in het ontwikkelen van lesprogramma’s. Deze investering in het opbouwen en onderhouden van goede relaties met Chineestalige zakenpartners zal zeker vruchten afwerpen.

De volgende bedrijven kozen Kickstart School voor een taaltraining voor hun medewerkers:

keyboard_arrow_left
Europcar
Foreign affairs
ING
IRC
KPN
REPSOL
Ticketmaster
accenture
ERCA
ICC
vision
Ministry
Justitia et Pax
KiFiD
Nationale Nederlanden
OPCW
Schlumberger
Schutz
Shell
The Hague Institute for Global Justice
TMC
van der Hoeven
keyboard_arrow_right

De juiste keuze voor je werknemers 

Moeten je werknemers Nederlands, Engels of Chinees spreken met o.a. cliënten? Ontbreekt het hun aan zelfvertrouwen daarbij? Als zij effectiever, nauwkeuriger en met meer overtuigingskracht moeten communiceren, kan Kickstart School daar een rol in spelen. Wij bieden taaltraining Nederlands, Engels en Chinees voor bedrijven. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met cursussen die zijn ontwikkeld om jouw werknemers in staat te stellen met meer gemak te communiceren in de hedendaagse internationale werkomgeving.  

De keuze van het juiste programma voor jouw werknemers hangt af van je wensen. Bij een vliegreis kun je kiezen voor Economy of Business Class; met beide opties bereik je je bestemming. Dit geldt ook bij het selecteren van een taaltraining; Met één van de volgende mogelijkheden bereiken de werknemers zeker hun lesdoelen. 

Kies uit Kickstart Schools 4 verschillende opties.

Bedrijfscursus opties

Regular
 • Een van onze standaardcursussen die wordt gegeven op Kickstart School waaraan je medewerkers samen met andere cursisten van buiten het bedrijf deelnemen. 
 • Prijs - normale groepsprijs
 • Voor meer informatie ga naar de cursuspagina's onder Nederlands, Engels of Chinees of vraag een offerte aan

 

Regular Exclusive
 • Een van onze standaardcursussen die alleen aan je medewerkers wordt gegeven.  
 • Prijs - afhankelijk van het aantal werknemers
 • Voor meer informatie ga naar de cursuspagina's onder Nederlands, Engels of Chinees of vraag een offerte aan

 

Regular Plus
 • Een van onze standaardcursussen met materialen die zijn aangepast aan de behoeften van je bedrijf, bijvoorbeeld woordenschat die specifiek is voor jouw branche.  
 • Prijs - Extra leerplanontwikkelingsuren worden in rekening gebracht
 • Voor meer informatie ga naar de cursuspagina's onder Nederlands, Engels of Chinees of vraag een offerte aan

 

Tailor-made
 • Een volledig op maat gemaakte cursus gebaseerd op jouw wensen, inclusief woordenschat en oefeningen die specifiek zijn voor jouw branche. 
 • Prijs - Extra leerplanontwikkelingsuren worden in rekening gebracht
 • Vraag voor meer informatie een offerte aan

 

Kies het juiste cursustype

Kickstart heeft een scala aan mogelijkheden voor bedrijven die graag willen dat hun werknemers Nederlands, Chinees of Engels leren. 

Deze cursussen Nederlands, Chinees en Engels zijn toegespitst op de specifieke vragen en behoeften van een bedrijf. De volgende onderdelen maken deel uit van onze ‘language service’. 

 1. Behoeftenanalyse - via een reeks vragen per telefoon of e-mail verzamelen we de exacte behoeften / doelen van uw bedrijf.
 2. Offerte ingediend.
 3. Intakegesprek - om ervoor te zorgen dat de cursus op het juiste niveau is voor uw werknemers, zullen we hun niveau testen met een grammatica- en vocabulaire, hetzij via e-mail of persoonlijk. We raden ook een korte gesproken test aan (persoonlijk of via de telefoon) om een ​​echt niveau van hun niveau te krijgen.
 4. Feedback / evaluaties - tijdens de cursus hebben uw werknemers veel mogelijkheden om hun feedback over de cursus te geven, de docent zal de werknemers ook informeren over gebieden die kunnen worden verbeterd, enz.
 5. Rapportage– rapporten kunnen halverwege en aan het einde van de cursus individueel aan uw medewerkers worden uitgegeven, met vermelding van hun sterke en zwakke punten.
 6. Certificaat - Alle medewerkers ontvangen een certificaat gratis na voltooiing van de cursus (afhankelijk van het volgen van een bepaald deel van de cursus).

Praktische informatie

Les / cursusduur en timing

Nadat we uw behoeften hebben beoordeeld, zullen we de duur van de cursus aanbevelen. Voor lessen raden we minimaal 1,5 uur en maximaal 2,5 uur aan. Je kunt ook kiezen voor wekelijkse lessen of kiezen voor een intensiever formaat, 2 of meer keer per week als je heel snelle resultaten nodig hebt.

Prijs

De prijs is gebaseerd op het type taaltraining en het formaat en is op aanvraag beschikbaar. Bijkomende kosten zijn intakegesprekken; curriculumontwikkeling; branchespecifiek lesmateriaal; rapportages; reiskosten

‘Away-Day’ Workshops

Exclusief voor bedrijven biedt Kickstart School  ‘Away-Day’ Workshops aan voor Nederlands, Chinees en Engels. Deze zijn geheel afgestemd op de indiviuele wensen.

Prijs op aanvraag

 

Vraag een offerte aan

 

 

Volgende stappen

Professionele taaltraining voor je werknemers biedt zowel voor jouw bedrijf als voor de werknemers kansen. Kickstart is er om jou en jouw HR-medewerkers werk uit handen te nemen en te ontzorgen. Wij kunnen het cursusprogramma van de werknemers plannen, monitoren en evalueren. Ons team van professionals staat klaar om alles administratief goed te laten verlopen. Onze docenten zullen hun uiterste best doen om de taalvaardigheid van de werknemers te helpen vergroten. Voor meer informatie en een persoonlijk en vrijblijvend advies, neem gerust contact op met onze medewerkers. Je kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen.

 

phone 070 360 78 60 070 360 78 60 Ma - Vr: 09:00 - 17:00

Wilt u de taalvaardigheden van uw team verbeteren?


Kickstart School biedt verschillende bedrijfscursusopties om aan de behoeften van uw team te voldoen.