eventKies een datum
show_chartA0 Beginner - C1 Advanced
star_rate9.1Bekijk alle 7 reviews
Nederlands voor Kinderen

Vanaf september worden onze privécursussen face to face gegeven op onze Kickstart School locatie in Den Haag. 

We hebben ook een soepeler 'opt-out' beleid en je krijgt het restant van het cursusgeld terugbetaald als je ziek wordt met Covid. 

Blijf a.u.b. thuis als je ook maar enigszins last hebt van symptomen van Corona of als je in de buurt bent geweest van iemand die Corona heeft. Dit om de veiligheid op Kickstart School te waarborgen!

Zijn jullie net naar Nederland verhuisd en gaan jullie kinderen voor het eerst naar een Nederlandse school? Heeft jullie kind moeite met het Nederlands? Is grammatica lastig? Of wil jullie kind gewoon beter worden in alle aspecten van het Nederlands? Kickstart geeft aan kinderen die Nederlands willen leren leuke en leerzame lessen. De cursus gebruikt speciaal voor hen ontwikkeld lesmateriaal, dat aangeboden wordt in een grote variatie werkvormen, zoals liedjes, verhalen en taalspelletjes. Deze - niet al te schoolse- aanpak draagt bij aan een plezierige, positieve en veilige leeromgeving, net anders dan in een reguliere school.

We hebben inmiddels veel ervaring met buitenlandse kinderen die in het Nederlandse schoolsysteem moeten instromen en een nieuw leven in Nederland moeten opbouwen. We doen ons best deze transitie te laten slagen door zowel hun taalvaardigheden als hun zelfvertrouwen te helpen vergroten.

Als jullie kinderen niet voldoende hulp krijgen op school, kunnen wij hen ondersteunen met gerichte, positieve aandacht voor precies die vaardigheden die extra aandacht kunnen gebruiken. Onze één-op-één lessen of in een kleine groep helpen kinderen heel gericht zowel hun korte als lange termijn leerdoelen te bereiken.

Een vreemde taal leren is een goede tijdsbesteding. Wat je kind ook gaat doen, het leren van een taal heeft altijd een positieve impact.

Voor meer informatie over wat goed is voor jullie kind in jullie specifieke situatie, neem dan contact op via email, telefoon of via ons registratie/contactformulier.

Overzicht - Nederlands voor Kinderen

person
Groepsgrootte
1:1 of kleine groep (tot 4 kinderen)
book
Boek Verplicht
Eventueel
check
Flexibele Inschrijving
verschillend
timer
Lesduur
Flexibel
timer
Cursusduur
Flexibel
euro_symbol
Geld teruggarantie
Ja

Cususinhoud en Leerdoelen - Nederlands voor Kinderen

Privé- / kleine groepscursussen voor kinderen helpen kinderen (Leeftijd 4 tot 14 jaar) die moeite hebben met de volgende onderdelen:

  • woordenschat
  • zinsstructuur
  • grammatica
  • begrijpend lezen
  • testen maken
  • schrijven
  • zelfvertrouwen in het gebruiken van het Nederlands
  • uitspraak

 

Praktische Informatie - Nederlands voor Kinderen

Prijs

Voor kinderen van één familie:
1 kind: €65/uur (1-9 uur); €60/uur (10+ uur)
2 kinderen: €70/uur (1-9 uur); €65/uur (10+ uur)
3 kinderen: €75/uur (1-9 uur); €70/uur (10+ uur)
4 kinderen: €80/uur (1-9 uur); €75/uur (10+ uur) 
Voor kinderen van twee verschillende families: 
2 kinderen: €80/uur (1-9 uur); €75/uur (10+ uur) 
3 kinderen: €85/uur (1-9 uur); €80/uur (10+ uur) 
4 kinderen: €90/uur (1-9 uur); €85/uur (10+ uur)

Lesmateriaal

Cursusboeken zijn niet inbegrepen in de prijs. Al het andere is inclusief.

Geldteruggarantie 

We hopen natuurlijk dat je blij bent met de lessen. Echter, mocht je om welke reden dan ook, toch niet tevreden zijn na de eerste les, dan kun je gebruik maken van onze geldteruggarantie. We zullen je het gehele cursusgeld terugbetalen (minus €15 administratiekosten).  

Regeling m.b.t. het afzeggen van lessen

Kickstart School hanteert een standaard 24-uurs regeling. Het is mogelijk een les kosteloos te verzetten, mits dit ten minste 24 uur van tevoren gebeurt, anders moeten helaas de volledige leskosten in rekening worden gebracht.

Het verzetten van de lessen kan niet onbeperkt plaatsvinden. De totale cursuslengte kan nooit langer worden dan 1,5 keer de oorspronkelijk ingeplande lesduur. Lessen die niet binnen deze periode plaatsvinden, komen te vervallen.

play_arrow

Andere cursussen die interessant voor je zijn