Kickstart jouw Nederlandse skills
met een privécursus

expand_more
expand_more
expand_more
expand_more
expand_more
expand_more
Kickstart jouw Nederlandse skills| met een privécursus

Privélessen en lessen in een kleine groep

Komen de groepslessen met vaste tijden jou helemaal niet uit? Weet je niet of je je wel kunt vastleggen?  Dan heb je misschien meer aan een flexibele privétraining. Met zo’n traject kun je de lestijden, het tempo en de inhoud van de cursus zelf bepalen.

Deze training is ook geschikt als je een deadline moet halen. Onze privécursussen worden op alle taalniveaus aangeboden. Naast het leren van de Nederlandse taal, kan er ook aandacht besteed worden aan de culturele context. Onze docenten zijn allemaal ‘native speakers’ en zij motiveren jou om alles uit de cursus te halen. Ze hebben de steun daarbij van een goed, internationaal administratief team.

Na een uitgebreid intakegesprek en het doen van een niveautest, ontwikkelt Kickstart School een met zorg samengesteld programma, waarbij jouw leerdoelen centraal staan. We houden rekening met jouw tijdsplanning en leerstijl. Het is belangrijk dat je tijdens de cursus feedback geeft, zodat we, waar nodig kunnen bijsturen. Je krijgt de gelegenheid om eigen materiaal mee te brengen om de cursus voor jou zo relevant en persoonlijk mogelijk te maken.

De privélessen worden gegeven in rustige, moderne klaslokalen op een centrale locatie in Den Haag, in de prachtige Archipelbuurt dichtbij het Centraal Station of eventueel op een door jou gekozen locatie. We bieden ochtend-, middag-, avond- en weekendlessen en passen ons graag aan jouw agenda aan (uiteraard in goed overleg).

Neem contact met ons op voor meer informatie

 

Deze cursussen passen bij jou:

person
Groepsgrootte
1:1
computer
KickstartNet
Ja
check
Flexibele Inschrijving
Ja
timer
Lesduur
Flexibel
euro_symbol
Geld teruggarantie
Ja
replay
Annulering / Rescheudling
Ja