keyboard_arrow_leftTerug naar cursus zoeken

Cambridge English: Advanced (CAE)

eventKies een datum
show_chartC1 Advanced
star_rate8.7Bekijk alle 17 reviews
Cambridge English: Advanced (CAE)

Vanaf september worden onze privécursussen face to face gegeven op onze Kickstart School locatie in Den Haag. 

We hebben ook een soepeler 'opt-out' beleid en je krijgt het restant van het cursusgeld terugbetaald als je ziek wordt met Covid. 

Blijf a.u.b. thuis als je ook maar enigszins last hebt van symptomen van Corona of als je in de buurt bent geweest van iemand die Corona heeft. Dit om de veiligheid op Kickstart School te waarborgen!


Moet je het Cambridge English: Advanced (CAE) examen afleggen en heb je daar hulp bij nodig? Dan staat de examenvoorbereidingscursus van Kickstart School garant voor een goed resultaat. Cambridge English: Advanced (CAE) is een examen voor gevorderde studenten. Het examen test of de kandidaat de taalvaardigheid heeft om op een professioneel niveau Engelse teksten te analyseren en op doeltreffende wijze te communiceren. Het  Cambridge English: Advanced examen wordt jaarlijks door duizenden mensen afgelegd en staat wereldwijd in hoog aanzien en wordt door veel universiteiten, werkgevers, overheidsinstellingen en andere organisaties erkend als een officieel bewijs van competentie op het gebied van taalvaardigheid (zie de Engelse website van Cambridge voor meer informatie over de vereisten van bepaalde instellingen). Het certificaat behoudt zijn geldigheid, maar sommige instellingen kunnen om een ​​certificaat vragen dat in de afgelopen 2 jaar is behaald. Kickstart School is een erkend ‘Cambridge English Exam Preparation Centre’. Wij bieden deze examenvoorbereiding alleen als privecursus aan.

Bij aanvang moet je Engels zeker op C1 niveau zijn. Voor de start van de lessen moet je een intaketest doen om je taalniveau vast te stellen. Als je nog geen C1 niveau hebt, moet je je taalvaardigheid eerst verder ontwikkelen door je in te schrijven voor deze examentraining in combinatie met Kickstart Schools Advanced en/of Communicatie cursus Engels.

Docenten van Cambridge examencursussen zijn allemaal ‘native speakers’ die hoog gekwalificeerd zijn en ervaring hebben met de Cambridge examens.

Overzicht - Cambridge English: Advanced (CAE)

person
Groepsgrootte
1:1
book
Boek Verplicht
Ja
computer
KickstartNet
Ja
check
Flexibele Inschrijving
Ja
timer
Cursusduur
10 uur minimum
timer
Lesduur
Flexibel
create
Huiswerk
5 uur
euro_symbol
Geld teruggarantie
Ja
notification_important
Intensiteit
Flexibel

Cursusinhoud en Leerdoelen - Cambridge English: Advanced (CAE)

De cursus richt zich op de volgende thema’s:

  • Het oefenen in de vaardigheden (Lezen, 'Use of English', Schrijven, Luisteren en Spreken)
  • Het bekend raken met het format van het examen en de soorten vragen die gesteld worden
  • Het aanleren van effectieve examenstrategieën

 

 

Aan het einde van de cursus kun je:

  • Uit geschreven teksten de belangrijkste ideeën, specifieke informatie, de tekststructuur en de bedoeling van de auteur halen
  • BIj het luisteren specifieke informatie onderscheiden, de mening van de spreker interpreteren en een inschatting maken van zijn gevoelens en houding
  • In een gesprek je bedoelingen duidelijk onder woorden brengen, de conversatie op gang houden en effectief onderhandelen
  • In duidelijke taal je mening verwoorden en de voor- en nadelen van de verschillende standpunten uitleggen
  • Een wetenschappelijke tekst schrijven, daarbij gebruikmakend van kernzinnen, alinea’s en verbindingswoorden.

Praktische Informatie - Cambridge English: Advanced (CAE)

Prijs

€600 (gebasseerd op een 10-uur paket, exclusief het cursusboek en de examenkosten, die direct naat de Britsh Council betaald moet worden door de leerling.)

Lesmateriaal

Cambridge English Advanced Trainer - Six Practice Tests with Answers; ISBN 9781107470279; ± €30-40

Regeling m.b.t. het afzeggen van lessen

Kickstart School hanteert een standaard 24-uurs regeling. Het is mogelijk een les kosteloos te verzetten, mits dit tenminste 24 uur van tevoren gebeurt, anders moeten helaas de volledige leskosten in rekening worden gebracht.   

Volgende stappen

Deze cursussen zouden de volgende kunnen zijn:

Andere cursussen die interessant voor je zijn