keyboard_arrow_leftTerug naar cursus zoeken

Privélessen en lessen in een kleine groep

eventKies een datum
show_chartA0 Beginner - C2 Proficient
star_rate9.3Bekijk alle 40 reviews
Privélessen en lessen in een kleine groep

Vanaf september worden onze privécursussen face to face gegeven op onze Kickstart School locatie in Den Haag. 

We hebben ook een soepeler 'opt-out' beleid en je krijgt het restant van het cursusgeld terugbetaald als je ziek wordt met Covid. 

Blijf a.u.b. thuis als je ook maar enigszins last hebt van symptomen van Corona of als je in de buurt bent geweest van iemand die Corona heeft. Dit om de veiligheid op Kickstart School te waarborgen!

Kun je je niet vastleggen voor een groepscursus met een vast tijdschema? Dan is een privétraining wellicht een goede oplossing. Onze privé- en kleine groepscursussen Engels zijn flexibel en worden op maat gemaakt. Deze lessen zijn ook geschikt als je bijvoorbeeld een deadline moet halen. Je kunt privécursussen op alle taalniveaus volgen.

Na een uitgebreide intake en niveautest kan Kickstart School een geheel op maat gemaakt programma voor jou samenstellen, waarbij jouw leerdoelen, leerstijl en beschikbaarheid centraal staan. We zullen je regelmatig om feedback vragen om ervoor te zorgen dat het programma aan je verwachtingen blijft voldoen. Je krijgt de gelegenheid om je eigen materiaal mee te brengen om de cursus voor jou zo relevant en persoonlijk mogelijk te maken. Naast het leren van de Engelse taal, kunnen ook culturele onderwerpen aan bod komen.  

De privélessen worden gegeven in rustige, moderne klaslokalen op een centrale locatie in Den Haag, in de mooie Archipelbuurt dichtbij het Centraal Station of eventueel op een door jou gekozen locatie. We bieden ochtend-, middag-, avond- en weekendlessen en passen ons graag aan jouw agenda aan (uiteraard in goed overleg).

Overzicht - Private and Small Group English Courses

person
Groepsgrootte
1:1 of kleine groepen 1 tot 10
book
Boek Verplicht
Verschillend
computer
KickstartNet
Ja
check
Flexibele Inschrijving
Verschillend
timer
Cursusduur
Flexibel
timer
Lesduur
Flexibel
create
Huiswerk
Flexibel
language
Taal in de klas
Engels
euro_symbol
Geld teruggarantie
Ja

Cursusinhoud en Leerdoelen - Private and Small Group English Courses

Waarom zou je kiezen voor privélessen Engels?

  • Op maat gemaakt
  • Direct feedback
  • Flexibele cursusduur
  • Flexibele lesdata en –tijden
  • Vloeiender en met meer zelfvertrouwen en plezier spreken
  • Betere uitspraak/minder accent
  • Snelle vooruitgang door één-op-één lessen

Naast de privélessen heb je ook onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, KickstartNet, voor de duur van de cursus. We raden je aan ons unieke platform te gebruiken om nog meer profijt van je uren bij Kickstart te hebben. Je kunt grammatica oefenen, filmpjes bekijken, kruiswoordpuzzels maken, etc. Je werk wordt direct gecorrigeerd, dus je weet meteen of je op de goede weg zit!

Privéles in een kleine groep

Leer je liever samen met een vriend, partner of familielid? In de semi-privélessen van Kickstart School krijg je veel aandacht en bereik je snel resultaat voor de helft van de kosten van een privéles. Samen of in een kleine groep leren is ook leuk! Ook voor collega’s is dit een goede optie.

 

Bijkomende voordelen:

  • Privéles, maar tegen een gereduceerde prijs
  • Extra motivatie door samen te leren

Praktische Informatie - Private and Small Group English Courses

Prijs

Tarieven algemeen Engels:
1 persoon: €65/uur (1-9 uur); €60/uur (10+ uur)
2 personen: €70/uur (1-9 uur); €65/uur (10+ uur)
3 personen: €75/uur (1-9 uur); €70/uur (10+ uur)
4 personen: €80/uur (1-9 uur); €75/uur (10+ uur)
(etc.)
Tarieven zakelijk Engels:
1 persoon: €75/uur (1-9 uur); €70/uur (10+ uur)
2 personen: €80/uur (1-9 uur); €75/uur (10+ uur)
3 personen: €85/uur (1-9 uur); €80/uur (10+ uur)
4 personen: €90/uur (1-9 uur); €85/uur (10+ uur)
(etc.)
Voor onze privé cursussen geven wij een geld-terug garantie: als u niet tevreden bent na de eerste les, zullen wij u het volledige bedrag terugbetalen (minus €15 administratiekosten + de kosten van de eerste les). 

 

Lesmateriaal

In overleg

Regeling m.b.t. het afzeggen van lessen  Kickstart School hanteert een standaard 24-uurs regeling. Het is mogelijk een les kosteloos te verzetten, mits dit tenminste 24 uur van tevoren gebeurt, anders moeten helaas de volledige leskosten in rekening worden gebracht. De totale cursuslengte kan nooit langer zijn dan 1,5 keer de oorspronkelijk ingeplande periode. Lessen die buiten die periode vallen komen helaas te vervallen.

play_arrow

Andere cursussen die interessant voor je zijn