eventKies een datum
show_chartA0 Beginner - C2 Proficient
star_rate8.9Bekijk alle 12 reviews
Engels voor kinderen

Vanaf september worden onze privécursussen face to face gegeven op onze Kickstart School locatie in Den Haag. 

We hebben ook een soepeler 'opt-out' beleid en je krijgt het restant van het cursusgeld terugbetaald als je ziek wordt met Covid. 

Blijf a.u.b. thuis als je ook maar enigszins last hebt van symptomen van Corona of als je in de buurt bent geweest van iemand die Corona heeft. Dit om de veiligheid op Kickstart School te waarborgen!

Heeft je kind op school moeite met Engels? Is grammatica eng? Of wil je kind gewoon beter worden in Engels, zowel in spreken, luisteren en lezen als schrijven en grammatica? Kickstart School biedt leuke en zinvolle lessen voor kinderen die Engels willen leren en met vertrouwen communiceren. Onze cursussen gebruiken speciaal voor hen ontwikkeld lesmateriaal en activiteiten, zoals educatieve spellen, liedjes zingen en verhalen vertellen. Onze benadering creëert een plezierige, positieve en veilige leeromgeving en biedt een andere ervaring dan de reguliere school.

Engels is een wereldtaal. Met meer zelfvertrouwen in het Engelse communiceren is een vaardigheid voor het leven, waar je kind later ook gaat wonen of werken!

Als je kind op school niet genoeg vooruitgaat of hulp krijgt, kunnen we het ondersteunen met gerichte, positieve aandacht. Onze privé / kleine groepslessen helpen je kind zijn/haar Engels te verbeteren voor nu en later.

Vergelijk een klaslokaal met privélessen en je ziet direct hoe één-op-één begeleiding je kind echt kan helpen. Op school moet de leraar op schema blijven en een hele klas vol kinderen van alle niveaus helpen. Als je kind iets niet begrijpt, krijgt het mogelijk niet de extra hulp die het nodig heeft. Naarmate de verwarring toeneemt, neemt het zelfvertrouwen en de mogelijkheid tot leren af. In een privé- / kleine groepsles zal een geduldige docent zich kunnen concentreren op de lastige onderwerpen, zonder dat je kind zich opgelaten voelt. Grammatica kan worden herhaald, totdat je kind het begrijpt. De lessen kunnen ook helpen om je kind voor te bereiden op opdrachten in de klas, zoals overhoringen en proefwerken. Naarmate het ouder wordt, kan worden geholpen bij de voorbereiding op toelatingsexamens, het eindexamen of specifieke examens zoals Cambridge English of IELTS. De voortgang wordt steeds met de ouders besproken, zodat de taaldoelen van je kind worden bereikt.

Privélessen worden gegeven in rustige, moderne klaslokalen op een centrale locatie in Den Haag, in de prachtige Archipelbuurt vlakbij Den Haag Centraal Station of op een locatie van je voorkeur (in dat geval kunnen we reiskosten in rekening brengen). We bieden ochtend-, middag-, avond- en weekendlessen en kunnen het lesschema aanpassen aan de agenda van je kind (uiteraard in overleg).

Overzicht - English for Children

person
Groepsgrootte
1:1 of kleine groep tot 4
book
Boek Verplicht
Ja
computer
KickstartNet
Ja
check
Flexibele Inschrijving
Verschillend
timer
Cursusduur
Minimaal 5 uur
timer
Lesduur
Flexibel
create
Huiswerk
Flexibel
euro_symbol
Geld teruggarantie
Ja
notification_important
Intensiteit
Flexibel

Cursusinhoud en Leerdoelen - English for Children

De volgende thema's komen aan bod:

  • Grammatica
  • Zinsbouw
  • Woordenschat
  • Begrijpend lezen
  • Toetsvaardigheid
  • Schrijven
  • Uitspraak

Volgende stap:

Wil je meer te weten komen over het taalniveau van je kind en de mogelijkheden bij Kickstart School, e-mail of bel ons even of vul het registratieformulier in.

Praktische Informatie - English for Children

Prijs

Voor kinderen van een familie:

1 kind: €65/hr (1-9 uur); €60/hr (10+ uur)

2 kinderen: €70/hr (1-9 uur); €65/hr (10+ uur)

3 kinderen: €75/hr (1-9 uur); €70/hr (10+ uur)

4 kinderen: €80/hr (1-9 uur); €75/hr (10+ uur)

Voor kinderen van twee verschillende families:

2 kinderen: €80/hr (1-9 uur); €75/hr (10+ uur)

3 kinderen: €85/hr (1-9 uur); €80/hr (10+ uur)

4 kinderen: €90/hr (1-9 uur); €85/hr (10+ uur)

Lesmateriaal

Course books are not included. All other materials are provided for a cost of €10 per 10-hour package.

Regeling m.b.t. het afzeggen van lessen  Kickstart School hanteert een standaard 24-uurs regeling. Het is mogelijk een les kosteloos te verzetten, mits dit tenminste 24 uur van tevoren gebeurt, anders moeten helaas de volledige leskosten in rekening worden gebracht. De totale cursuslengte kan nooit langer zijn dan 1,5 keer de oorspronkelijk ingeplande periode. Lessen die buiten die periode vallen komen helaas te vervallen.

Andere cursussen die interessant voor je zijn