Kickstart jouw Engelse skills
met een privécursus

expand_more
expand_more
expand_more
expand_more
expand_more
expand_more
Kickstart jouw Engelse skills| met een privécursus

Privélessen en lessen in een kleine groep

Kun je je niet vastleggen voor een groepscursus met een vast tijdschema? Dan is een privétraining wellicht een goede oplossing. Onze privé- en kleine groepscursussen Engels zijn flexibel en worden op maat gemaakt. Deze lessen zijn ook geschikt als je bijvoorbeeld een deadline moet halen. Je kunt privécursussen op alle taalniveaus volgen.

Na een uitgebreide intake en niveautest kan Kickstart School een geheel op maat gemaakt programma voor jou samenstellen, waarbij jouw leerdoelen, leerstijl en beschikbaarheid centraal staan. We zullen je regelmatig om feedback vragen om ervoor te zorgen dat het programma aan je verwachtingen blijft voldoen. Je krijgt de gelegenheid om je eigen materiaal mee te brengen om de cursus voor jou zo relevant en persoonlijk mogelijk te maken. Naast het leren van de Engelse taal, kunnen ook culturele onderwerpen aan bod komen.  

De privélessen worden gegeven in rustige, moderne klaslokalen op een centrale locatie in Den Haag, in de mooie Archipelbuurt dichtbij het Centraal Station of eventueel op een door jou gekozen locatie. We bieden ochtend-, middag-, avond- en weekendlessen en passen ons graag aan jouw agenda aan (uiteraard in goed overleg).

Neem contact met ons op voor meer informatie

 

Deze cursussen passen bij jou:

Overzicht - Engelse prive cursussen

person
Groepsgrootte
1:1
computer
KickstartNet
Ja
check
Flexibele Inschrijving
Ja
timer
Lesduur
Flexibel
euro_symbol
Geld teruggarantie
Ja
replay
Annulering / Rescheudling
Ja