Kickstart jouw Chinese skills
met een privécursus

expand_more
expand_more
expand_more
expand_more
expand_more
expand_more
Kickstart jouw Chinese skills| met een privécursus

Privélessen en lessen in een kleine groep

Kun je je niet vastleggen voor een groepscursus met vaste data?  Wil je dat de taaltraining zoveel mogelijk op jouw agenda wordt afgestemd? Dan is een  privécursus Chinees van Kickstart School wellicht ideaal voor jou. Privé- en kleine groepscursussen zijn flexibele en op maat gemaakte lessen die ook geschikt zijn als je een deadline moet halen. Onze privécursussen worden op alle taalniveaus aangeboden. Naast het leren van het Mandarijn, is het ook mogelijk om de culturele context daarvan te belichten.

Na een uitvoerig intakegesprek en het testen van je niveau, ontwikkelt Kickstart School een met zorg samengesteld programma, waarbij jouw leerdoelen centraal staan. We houden rekening met jouw tijdsplanning en leerstijl. Tijdens de cursus word je om feedback gevraagd, zodat waar nodig bijgestuurd kan worden. Je krijgt de gelegenheid om eigen materiaal mee te brengen om de cursus voor jou zo relevant en persoonlijk mogelijk te maken. Onze docenten die allemaal ‘native speakers’ zijn, zullen je bijstaan en motiveren om alles uit de cursus te halen. Zij worden daarbij geholpen door een betrokken, internationaal administratief team.

De privélessen worden gegeven in rustige, moderne klaslokalen op een centrale locatie in Den Haag, in de prachtige Archipelbuurt dichtbij het Centraal Station of eventueel op een door jou gekozen locatie. We bieden ochtend-, middag-, avond- en weekendlessen en passen ons graag aan jouw agenda aan (uiteraard in goed overleg).

Neem contact met ons op voor meer informatie

Deze cursussen passen bij jou:

Overzicht - Privécursussen Chinees

person
Groepsgrootte
1:1
computer
KickstartNet
Ja
check
Flexibele Inschrijving
Ja
euro_symbol
Geld teruggarantie
Ja
replay
Annulering / Rescheudling
Ja
notification_important
Intensiteit
Flexibel