Kickstart jouw Chinese Skills met een Cursus Chinees

expand_more
expand_more
expand_more
expand_more
expand_more
expand_more
Kickstart jouw Chinese Skills met een Cursus Chinees

Overzicht Taalcursussen Chinees

Wil je Chinees leren en tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde interesse delen? Dan zou je het beste kunnen kiezen voor één van de Chinese groepscursussen van Kickstart School. Naast het feit dat het nuttig kan zijn voor je carrière, kan het leren van Chinees ook een fascinerende kijk geven op een cultuur die heel anders is dan de westerse wereld.

Samen je doelen bereiken kan heel motiverend werken. In groepslessen profiteer je niet alleen van de motivatie van de andere cursisten, maar profiteer je ook van een lager tarief. De cursussen van Kickstart School staan garant voor goede resultaten. Kleine groepen helpen daar ook bij. Bij Kickstart School bieden we een serie van 4 reguliere groepscursussen, die een combinatie zijn van een communicatie – en een examencursus (Hanyu Shuiping Kaoshi) HSK 1 en 2.

Je kunt ook kiezen voor een intensieve 1:1 taaltraining, geheel afgestemd op jouw agenda. Klik op deze link. Of In-company lessen samen met je collega’s. Deze laatste twee opties worden tegen een hoger tarief aangeboden. Klik op deze link.

 

Om meer te weten te komen over onze cursussen Chinees, kun je een kijkje nemen op onze blog posts Is het leren van Chinees zo moeilijk als men aanneemt?, Waarom zou je Chinees leren? en onze video's Checking out China Town!, Taal en cultuur, Leer Chinees op Kickstart School!

 

Hieronder vind je onze groepscursussen Chinees. Als je je zoekopdracht wilt verfijnen, gebruik dan de zoekfunctie hierboven.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Deze cursussen passen bij jou:

play_arrow

Overzicht - Taalcursus Chinees

person
Groepsgrootte
4-8
book
Boek Verplicht
Ja
work
n-Company Course Beschikbaar
Ja
computer
KickstartNet
Ja
timer
Cursusduur
24 uur
timer
Lesduur
2-2.5 uur
create
Huiswerk
2-3 uur
language
Taal in de klas
Chinees en engels
euro_symbol
Geld teruggarantie
Ja

Neem direct contact op

Ons kantoor is geopend van 09:00 tot 17:00.
Bel ons op of stuur een bericht.

phone 070 360 78 60 070 360 78 60 Ma - Vr: 09:00 - 17:00
play_arrow