Wil je Nederlands, Engels of Chinees leren op een centrale locatie in Den Haag?

Waarom een groepscursus bij Kickstart School?

Wil je je sneller thuis voelen in Nederland door de taal te leren? Wil je nieuwe mensen ontmoeten tijdens het studeren? Een groepscursus bij Kickstart School is dan de perfecte kans. In een groep studeren is heel motiverend en je profiteert ook van een lagere prijs. Kleine groepen zorgen voor snelle resultaten. Kies uit intensieve opties met dagelijkse lessen of een reguliere cursus met 1 of 2 lessen per week.

Cursussen zijn beschikbaar op 6 verschillende niveaus. Van beginners tot gevorderden, van zakelijk schrijven tot voorbereiding voor het inburgeringsexamen, van privélessen voor kinderen tot IELTS examencursussen, wij hebben de juiste cursus. Onze lesmethode is zeer praktisch, communicatief en interactief. De lessen zijn ontworpen om je te motiveren om de nieuwe taal met zelfvertrouwen te gebruiken.

Passen onze reguliere cursussen niet in je agenda? Wij bieden ook privé- en online cursussen.

 

Docenten
Docenten
De kwaliteit van de cursus staat of valt met de docent. We selecteren onze docenten met zorg
Community
Community
Onze 'community' is gezellig en helpt elkaar
Beoordelingen
Beoordelingen
We krijgen van onze cursisten gemiddeld een 8,9 voor onze cursussen

Leer een nieuwe taal in Den Haag

Nederlands

Wil je snel je begrip van het Nederlands en je spreekvaardigheid verbeteren? Dan kunnen Kickstart Schools ervaren docenten helpen je zelfvertrouwen te vergroten. Een taal leren terwijl je jezelf onderdompelt in een nieuwe cultuur, is een geweldige ervaring. Kickstart School maakt optimaal gebruik van het feit dat je de taal leert in het land waar deze wordt gesproken. Cursussen worden zoveel mogelijk gegeven in het Nederlands, waarbij er naast taal ook aandacht zal zijn voor de culturele context.  

Cursussen zijn beschikbaar op 6 verschillende niveaus. Van beginners tot gevorderden, van digitale schrijfcursus tot inburgering examenvoorbereiding, van privélessen voor kinderen tot NT2 Staatsexamencursussen, wij hebben dé cursus voor je. Onze aanpak is zeer praktijkgericht, communicatief en interactief. De lessen zijn bedoeld om je te helpen het Nederlands te gebruiken in de dagelijkse praktijk.

 

 

Engels

Wil je je Engelse taalvaardigheid verbeteren? Engels is een wereldtaal. Met meer zelfvertrouwen kunnen communiceren in het Engels op het werk of privé, is een vaardigheid waar je je hele leven plezier van hebt, waar ook ter wereld. De cursussen van Kickstart School zijn beschikbaar op 6 verschillende niveaus. Van beginners tot vergevorderd, van zakelijk tot academisch, van IELTS examenvoorbereiding tot privélessen voor kinderen, wij hebben dé cursus voor je. Op Kickstart School zul je je Engels verbeteren in een echt internationale omgeving. Je groep bestaat uit cursisten van over de hele wereld en tijdens de lessen wordt alleen Engels gesproken. Den Haag is een internationale stad, waardoor je de mogelijkheid hebt om het Engels zowel in als buiten de klas te oefenen. 

Onze lessen zijn praktisch, communicatief en interactief. Onze taaltrainers zijn allemaal hooggekwalificeerd. Onze ervaren docenten zijn ‘native speakers’ , het is hun passie is om anderen te helpen zo goed mogelijk Engels te leren. Ze zijn in staat het Engels op een boeiende manier te brengen, zodat je gemotiveerd blijft en zodoende ook snel vooruitgang zult boeken. 

 

 

Chinees

Wil je nieuwe mensen met dezelfde interesse ontmoeten terwijl je Chinees leert? Dan zou je het beste kunnen kiezen voor één van de Chinese groepscursussen van Kickstart School. Samen je doelen bereiken kan heel motiverend werken. In groepslessen profiteer je niet alleen van de motivatie van de andere cursisten, maar profiteer je ook van een lager tarief. De cursussen van Kickstart School staan garant voor goede resultaten. Kleine groepen helpen daar ook bij. Kies uit onze mogelijkheden die variëren van een reguliere groepscursus met 1 les per week tot een intensieve 1:1 taaltraining, geheel afgestemd op jouw agenda. Of In-company lessen samen met je collega’s. Deze laatste twee opties worden tegen het hoge tarief aangeboden.