Open Dagen

Open Dagen

februari 18, 2021

Open Dagen op zaterdagmiddag 27 maart en donderdagavond 1 april 2020! – Kom meer te weten over onze taaltrainingen!

 

Kickstart School is al meer dan 19 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van cursussen Engels, Nederlands en Chinees voor bedrijven en personen die hun taalvaardigheid willen verbeteren.
Zelfs tijdens de lockdown maken we het voor jou mogelijk om je te laten informeren over onze taalcursussen op Kickstart School:

Bezoek Kickstart School voor een gesprek met een docent

Als je onze school in Den Haag zou willen bezoeken, dan kun je een tijdslot boeken om met een docent de diverse cursusopties te bespreken en eventueel een mondelinge test te doen. Voorafgaand aan het gesprek graag de online level test maken.  

 

Telefonische intake met een Kickstart docent

Wil je een telefonische intake met één van onze docenten doen, dan kun je hieronder een tijdslot boeken. Dan heb je de mogelijkheid om de cursusopties te bespreken en eventueel een mondelinge test te doen. Als je inderdaad die mondelinge test wil doen, is het nuttig om voorafgaand aan het gesprek onze online niveautest te maken. Eén van de Kickstart docenten zal je op het geboekte tijdstip bellen.

Als je nog vragen hebt of als je niet of je aan één van onze Open Dagen kunt deelnemen, klik dan hier of bel ons op 070-3607860.

 

Boek je afspraak met een Kickstart docent hier.