All our group courses have been switched to remote until further notice! Check our blog post for more information. Blog Post
Dismiss close

Open Dagen

augustus 7, 2020

Kom naar onze Open Dagen op dinsdag 1 septemberdonderdag 3 september en zaterdag 5 september! Vanwege de huidige situatie, hebben we twee opties voor je om meer te weten te komen over onze taalcursussen op Kickstart School:

Optie 1 - Boek een persoonlijke afspraak bij Kickstart School

Het is weer mogelijk om persoonlijk naar de school te komen voor de Open Dagen. We willen het zo organiseren dat het voor iedereen veilig is.  Daarom hebben we een reserveringssysteem voor een ieder die geïnteresseerd is om meer te weten te komen over onze taalcursussen of om een intake te doen of zich voor een cursus in te schrijven. Maak dan een afspraak via onderstaande link. Als je geïnteresseerd bent om je in te schrijven voor een cursus, maak dan hier eerst  onze online niveautest.

Optie 2: telefonische intake met een Kickstart docent

Als je liever telefonisch een intakegesprek met één van onze docenten wil doen, kun je hieronder een tijd reserveren. Je kunt dan de verschillende cursusopties bespreken en als dat nodig is, ook een mondelinge test doen. Als je inderdaad een mondelinge test wilt afspreken, is het handig om voordat je een tijdslot boekt alvast onzeonline niveautestdoet. Een van de Kickstart-docenten belt je dan op de geboekte tijd.

We kijken er naar uit om je binnenkort te zien of te spreken op een van onze Open Dagen! Mocht je nog vragen hebben of kun je toch niet aan onze Open Dagen deelnemen, klik dan hier of bel ons op 0703607860.

Boek je telefonische of persoonlijke afspraak met een Kickstart docent hier.