Open Dagen

augustus 9, 2016

Graag nodigen we u uit voor de Open Dagen van Kickstart op zaterdag 7 september, 13:00-15:00 uur, of maandag 9 september, 17:30-19:30 uur.

Op deze bijeenkomsten krijgt u de gelegenheid om onze schoollokalen te bekijken, een aantal van onze docenten te ontmoeten, het lesmateriaal in te zien, gratis uw taalniveau te laten testen. Ook kunt u zich er natuurlijk registreren voor de cursussen!

Een bezoek aan onze Open Dagen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inschatting van uw eigen taalniveau – U zal gevraagd worden om zelf een indicatie te geven van uw taalniveau op basis van het CEFR framework.
  • Taaltest – U maakt een test op het door uzelf aangegeven niveau. Dit geldt alleen voor de personen die interesse hebben in een cursus Engels. Voor het Nederlands werkt het iets anders. Alleen de personen die een Inburgeringstraject in willen gaan, moeten een schriftelijke test doen.
  • Mondelinge niveautest – Nadat uw test nagekeken is, wordt er een mondelinge niveautest afgenomen door één van de docenten Engels of Nederlands. Deze zal u daarna advies geven omtrent de cursus(sen) die het beste aansluiten bij uw taalniveau en uw behoeftes. U kunt dan ook het lesmateriaal en de cursusboeken bekijken.
  • Inschrijving – Op basis van het advies van één van de docenten Engels of Nederlands kunt u zich meteen voor de cursus(sen) opgeven of u kunt uw gegevens achterlaten en ons later informeren over uw beslissing.

Wij hopen u snel op één van onze Open Dagen te mogen ontvangen. Als u benieuwd bent naar onze locatie of als u op dit moment al vragen hebt, klik dan hier.