Nieuwe Cursussen Zakelijk Engels

augustus 29, 2018

Vanaf september zijn er twee geheel vernieuwde cursussen Zakelijk Engels. Deze cursussen zijn ideaal voor professionals die een drukbezette agenda hebben. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring (opgedaan in onze vorige twaalf weken durende cursus Zakelijk Engels) en de feedback van onze cursisten, hebben we nu twee op maat gemaakte cursussen Zakelijk Engels van elk 6 weken.

De ‘Functional Business English Course’ behandelt de volgende thema’s:

  • “Small talk” en Telefoongesprekken in het Engels
  • Vergadertechnieken
  • Schrijfvaardigheid (Email en Social media)

Bij de ‘Focused Business English Course’ komen de volgende onderdelen aan de orde”:

  • Onderhandelingen; het hanteren van de juiste toon en stijl
  • Het schrijven van rapporten en voorstellen
  • Presentatievaardigheden

Deze cursussen kunnen onafhankelijk van elkaar gevolgd worden. Dus als een losse cursus in welke volgorde dan ook, of als een combinatiecursus (beide cursussen tegelijkertijd 2 x per week). Dat zou de beste manier zijn als je werkelijk een kickstart zou willen geven aan het leerproces. Deze combinatie van de twee cursussen wordt aangeboden als een programma van 6 weken met 2 avonden per week les op dinsdag -en donderdagavond. 

Tevens wordt er bij beide cursussen een uitgebreide, up-to-date cursusmap geleverd, waarin allerlei praktische oefeningen, artikelen, grammatica-overzichten en een verklarende woordenlijst zijn opgenomen van de meest voorkomende en belangrijkste termen van het Zakelijk Engels.

Daarnaast hebben cursisten ook toegang tot het KickstartNet, onze digitale leeromgeving , waarop zij allerlei relevant filmmateriaal kunnen bekijken, zoals bijvoorbeeld Ted Talks. Daarop zijn ook wat complexere oefeningen beschikbaar, waarbij de cursisten uitgedaagd worden om “de puntjes op de i te leren zetten” en hun Engels op een hoger niveau te brengen. 

Tenslotte zullen de cursisten ook toegang krijgen tot een ‘Functional’ en een ‘Focused’ Business App, zodat zij de kennis van de cursus ook als het ware “op zak hebben” wat hun de mogelijkheid biedt om waar ze ook zijn, het geleerde na te kijken en daarmee aan de slag te gaan. 

Onze docenten zijn allen ‘native speakers’ en hebben zelf ook een schat aan ervaring in de zakenwereld. Zij kijken ernaar uit om hun kennis te delen met de deelnemers van deze inspirerende en uitdagende cursussen Zakelijk Engels. 

Voor meer informatie over deze cursussen en de ‘package deals’, kunt u contact met ons opnemen via email of telefoon.