Corona hygiëne

Corona hygiëne

maart 9, 2020

Beste Kickstart cursisten,

 

Om het risico van eventuele besmetting  (Covid 19) zo veel mogelijk te voorkomen, hanteren wij  de voorschriften van de GGD en verzoeken wij u het volgende: 

Heeft u koorts en/of luchtwegenklachten (hoesten of kortademigheid) en heeft u een land/regio bezocht met een hoge verspreiding van het coronavirus zoals China, Singapore, Zuid-Korea, Iran of Noord-Italië (zie de website van het RIVM), dan verzoeken wij u geen lessen te bezoeken. Neem dan telefonisch contact op met uw huisarts. Bel ook even de Administratie van Kickstart en check KickstartNet voor het huiswerk.

Wij raden u aan om het volgende te doen:

  1. Was uw handen regelmatig met zeep en droog die af met papieren handdoekjes of keukenrol
  2. Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  3. Gebruik papieren zakdoekjes

Volgende term – voorbereiding; worst case scenario

Voor de volgende term (april – juli 2020) is Kickstart op het volgende voorbereid. Mocht er een maatregel van de regering komen die voorschrijft dat scholen niet meer bezocht zouden mogen worden, dan kan Kickstart lessen geven via het online Zoom portal. Die applicatie kan een cursist kosteloos op zijn/haar laptop, telefoon of tablet installeren en zo de lessen samen met de andere cursisten volgen. Als het gevaar weer geweken is, worden dan de lessen weer hervat op de klassikale manier.